Sikring af hjemmet med alarmsystemer

I 2019 var der 24.553 anmeldelser af indbrud i danske hjem og på trods af, at det er det laveste tal i 30 år, så er det stadig en virkelig ubehagelig oplevelse for langt de fleste.

Hos Jens Byskov A/S i Ringkøbing kan vi hjælpe med sikring mod tyveri og alarmsystemer med videoovervågning tilpasset dit hjem og dine behov. Vi har afdelinger i Ringkøbing, Spjald, Højmark, Ørnhøj og Hvide Sande og tager gerne en uforpligtende snak.

Kontakt os på 📞 97 32 01 66, skriv til os på 📧 post@jensbyskov.dk

 

Vi kan hjælpe dig!

Danmark er det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud pr. indbygger. Men der er meget man selv kan gøre  – det gælder både i forhold til udendørsbelysning, men også i forhold til anskaffelse af alarmsystemer og overvågning.

indbrud gennem vindue med koben

Det er derfor en fordel at bruge din lokale elektriker til at hjælpe dig med sikring af dit hjem. Vi hjælper med både udendørsbelysning samt opsætning og montering af alarmsystemer og/eller videoovervågning. Flere alarmsystemer kan i dag styres gennem en app på telefonen og det hjælper vi dig selvfølgelig i gang med, inden vi kører.

 

Hvornår sker indbruddene?

På trods af at indbruddene er faldende i Danmark, er det stadig i årets sidste måneder, at antallet af indbrud stiger. Det er en tilbagevendende tendens, der hænger sammen med, at indbrudstyvene især opererer i juletiden.

indbrud om natten med koben

Antallet af indbrud er højest i de perioder, hvor folk typisk ikke er hjemme og samtidig er det væsentlig højere i de mørke måneder. Mørke er attraktivt for tyve, fordi det gør det nemmere for dem at skjule sig for naboer og fordi det er nemt at regne ud om nogen er hjemme.

Få monteret og installeret alarmsystem i dit hjem allerede nu – kontakt os på 📞 97 83 65 00.

 

 

Indbrud i villaer

Villahuse er stadig tyvens foretrukne type af bolig, når det gælder indbrud. Tilbage i 2018 blev 75% af alle indbrud i Danmark begået i villaer, selvom villaer kun dækker 58% af de danske husstande.

Det kan der være flere grunde til: risikoen for at blive opdaget er meget lille, fordi der er stor afstand mellem naboer. Tyven kan ofte gemme sig bagved en hæk eller et hegn og derefter relativt nemt komme væk ved hjælp af flugtveje som f.eks. terrasse- eller kælderdøre.

Skalsikring af huset

For de fleste kan det give ekstra tryghed, at sætte en alarm til om natten, når man sover. Der findes forskellige alarmer, der tilbyder denne mulighed – det kan både være sensorer, man aktiverer om natten og/eller skalsikring af huset.

 

At skalsikre et hus betyder, at man får påsat kontakter på døre og vinduer og hvis disse kontakter bliver brudt, mens alarmen er til, så går den i gang.

 

Vi har erfaring med skalsikring samt montering af alarmsystemer – kontakt os i dag på 📱 97 32 01 66 eller skriv til os på 📧 post@jensbyskov.dk 

Indbrud – og hvad så?

Når først et indbrud har fundet sted i et hjem, er det noget vil man helst ikke opleve det igen. Og selvom det i gennemsnit “kun” er 1 ud af 100 boliger, der oplever et indbrud i løbet af et år, så er risikoen for indbrud i selvsamme hus 5 gange større end i alle andre boliger.

Samtidig øges risikoen for indbrud hos nabohusene også.

 

Få din lokale elektriker til at montere din alarm

Vil du undgå indbrud eller sikre at I ikke oplever det igen i jeres hjem, så kan vi hos Jens Byskov A/S i Ringkøbing hjælpe jer.

Vi har erfaring med sikring, alarmsystemer og overvågning. Vi ved at der i dag findes løsninger på markedet, hvor man selv kan stå for monteringen, men det er altid en god ide at få en elektriker eller professionel alarmmontør til at stå for det, da det handler meget om vinklerne og hvordan opsætningen af alarmen bliver foretaget for at det virker efter hensigten.

Hos Jens Byskov A/S kan vi hjælpe dig – kontakt os i dag på 📞 97 32 01 66 eller skriv til os på ✏ post@jensbyskov.dk 

smadret vindue
Styr alarm gennem app på telefonen

Nemt for hele familien

I mange børnefamilier, ved vi, at børnene kan være nogle af de første, der kommer hjem. Her skal det være så nemt som muligt for dem at tilslutte og deaktivere alarmen. Af denne grund har mange alarmsystemer både fjernbetjening, app og chip som gør enkelt for børnene selv at slå alarmen fra eller til.

 

Alt afhængig af hvilket alarmsystem du vælger, kan man som forælder få en notifikation eller besked, når der sker aktivitet i sikrede områder i huset. Så ved du at børnene er kommet sikkert hjem og uden, der har været nogen i forvejen.

 

Kontakt os i dag på 📱 97 32 01 66 eller ✏ post@jensbyskov.dk og få et tilbud på alarmsystem til dit hjem.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 10 =

Find os

Fjordcentret, Vellingvej 45
6950 Ringkøbing
CVR: 31262011
 
 
Parkvej 2
6971 Spjald
CVR: 36036419
 
 
Sdr. Lemvej 3
6940 Lem
CVR: 31262011

 

Søndervang 3
6973 Ørnhøj
CVR: 36397365
 
 
Parallelvej 55
6960 Hvide Sande
CVR: 31262011