Videoovervågning og Sikring

– mere sikkerhed

– større tryghed

Videoovervågning og sikring

I 2020 var der 17.430 anmeldelser af indbrud i danske hjem – og selvom det er det laveste tal i 30 år, så er det stadig en meget ubehagelig oplevelse for langt de fleste.​ Hos Jens Byskov A/S i Ringkøbing kan vi hjælpe med sikring mod tyveri og alarmsystemer med videoovervågning tilpasset dit hjem og dine behov. Vi har afdelinger i Ringkøbing, Spjald, Højmark, Ørnhøj og Hvide Sande og tager gerne en uforpligtende snak.
Kontakt os på 📞 97 32 01 66, skriv til os på 📧 post@jensbyskov.dk

 

Vi kan hjælpe dig!

Danmark er desværre det land i Europa, hvor der bliver begået flest indbrud i private hjem pr. indbygger. Der er dog meget man selv kan gøre – det er både i forhold til udendørsbelysningen, men også i forhold til alarmsystemer og overvågning.

Det er derfor en kæmpe fordel at bruge din lokale elektriker i Ringkøbing, Spjald, Højmark, Ørnhøj og Hvide Sande til at hjælpe dig med sikring af dit hjem. Vi kan hjælpe med både udendørsbelysning samt opsætning og montering af alarmsystemer og videoovervågning. De fleste alarmsystemer kan styres via en app og det hjælper vi dig selvfølgelig i gang med inden vi kører.

Hvornår sker indbruddene?

Selvom indbruddene er faldende i Danmark, så er det stadig i årets sidste måneder, at antallet af indbrud stiger. Det er en tilbagevendende tendens, der muligvis hænger sammen med, at indbrudstyvene især opererer i juletiden.​

Antallet af indbrud er relativt højt i de perioder, hvor folk typisk ikke er hjemme og samtidig er det markant højere i de mørkere måneder. Mørke er attraktivt for tyvene, fordi det gør det nemmere at skjule sig for naboer og fordi det er nemt at se, om nogen er hjemme.

Få monteret og installeret alarmsystem i dit hjem allerede nu – kontakt os på 📞 97 32 01 66

Indbrud i villaer

Villaer er stadig tyvens foretrukne type af bolig. Tilbage i 2018 blev 75% af indbruddene i Danmark begået i villaer, selvom villaer kun dækker 58% af de danske husstande.

Det er der flere grunde til – risikoen for at blive opdaget er meget lille, fordi der er stor afstand mellem naboer og samtidig kan tyven ofte gemme sig bagved en hæk eller et hegn og derefter relativt nemt komme væk ved flugtveje som terrasse- eller kælderdøre.

Skalsikring af huset

For de fleste kan det give en ekstra tryghed, at sætte alarmen til om natten, mens man sover. Der findes forskellige alarmer, der tilbyder den mulighed – det kan både være forskellige sensorer, man aktiverer om natten og ellers kan man skalsikre huset.

At skalsikre huset betyder egentlig, at man får koblet alarmer på døre og vinduer og hvis de bliver åbnet eller ødelagt, så går alarmen i gang.

Vi har erfaring med skalsikring samt montering af alarmsystemer – kontakt os i dag på 📞 97 32 01 66, så finder vi et rigtig godt tilbud til dig og din familie.

 

alarm-overvågning-vestjylland

Alarmsystemer til private eller virksomheder

Alarmsystemer er ikke længere forbeholdt banker og butikker. Alarmsystemer er mere anvendt end nogensinde, fordi de har en præventiv effekt. Vi ser at flere og flere virksomheder og private hjem, tager f.eks. overvågningskameraer i brug – især udendørs ved indgangspartier og dørtelefoner.

Vi tilbyder dig rådgivning og installation af alarmsystemer. Og vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du søger en videodørtelefon, en tyverialarm kombineret med videoovervågning eller overvågning af et specifikt område.

Vores erfaring spænder vidt, og vi har bl.a. stået for installation og tilslutning af alarmsystemer i:

 • Industribygninger
 • Administrationsbygninger
 • Offentlige virksomheder
 • Supermarkeder og butikker
 • Restaurationer og barer
 • Sportshaller og sportscentre
 • Private hjem – villaer, lejligheder og sommerhuse

Vi finder en løsning med et komplet alarmsystem, der matcher dine behov og dine ønsker til funktioner.

Alarmsystem Ringkøbing

Alarmsystemer tilpasset dit behov og dine funktionsønsker

Der findes mange forskellige funktioner, når det drejer sig om et komplet alarmsystem. Derfor kan du overveje følgende muligheder, inden du træffer dit endelige valg af anlæg:

 • Videooptagelse i dagslys og/eller om natten?
 • Hvor mange m2 skal der dækkes?
 • Skal det installeres indenfor eller udenfor? Evt. begge steder?
 • Skal der være glassikring på dine vinduer?
 • Skal videooptagelser sendes til et oplagringssystem (harddisk), eller vil du følge med direkte på din PC eller mobiltelefon?
 • Vil du have motion detector i alle rum?
 • Skal du have tågesikring?
 • Vil du have brandalarm og vand detector tilsluttet også?
 • Foretrækker du trådløs videoovervågning? (Dette kan begrænse mulighederne – spørg os)
 • Vil du notificeres på din mobiltelefon, hvis der er uvante bevægelser i det område, som kameraet/erne dækker?

Er du på jagt efter et komplet alarmsystem (med el. uden tågesikring, brandalarm og vand detector) i en integreret pakke, så kan du også få et tilbud på installation af dette. Det er alt sammen noget, som du kan tage en snak med vores sikringsrådgiver om – og det er uforpligtende at indhente et tilbud.

Få sikret dit hjem eller din virksomhed allerede i dag med et alarmsystem monteret af professionelle alarmeksperter

Indbrud – og hvad så?

Når først man har haft indbrud, vil man helst ikke opleve det igen. Og selvom det i gennemsnit er 1 ud af 100 boliger, der oplever indbrud i løbet af et år, så er risikoen for indbrud i samme hus faktisk 5 gange højere end i andre boliger. Samtidig øges risikoen desværre for at nabohusene oplever indbrud efterfølgende.

 

Få din lokale elektriker til at montere din alarm

Vil du og din familie undgå indbrud eller sikre at I ikke oplever det igen, så kan vi hos Jens Byskov A/S i Ringkøbing hjælpe jer.

Vi har flere års erfaring med sikring, alarmsystemer og overvågning. Selvom der findes mange løsninger på markedet i dag, hvor man selv står for monteringen, så er det altid en god ide at få en elektriker eller professionel alarmmontør til at stå for det.

Det handler netop meget om vinklerne og opsætningen af alarmen. Hos Jens Byskov A/S i Ringkøbing kan vi hjælpe dig – kontakt os i dag på  📞 97 32 01 66

Alarm Hvide Sande
Fjernbetjening-alarm

Nemt for hele familien

I mange børnefamilier, ved vi, at børnene ofte er de første, der kommer hjem til huset. Her skal det være nemt og lige til at tilslutte og deaktivere alarmen. Derfor har mange alarmsystemer både fjernbetjening, app og chip som gør, at børnene selv kan slå alarmen fra eller til.

Alt afhængig af hvilket alarmsystem du vælger, kan man som forældre få en notifikation, når der er aktivitet ved døren og/eller når alarmen slås fra, så man ved at børnene er kommet sikkert hjem og uden, der har været nogen i forvejen.

Kontakt os i dag på 📞 97 32 01 66 og få et tilbud på alarmsystem til dit hjem.

Sikkerhed til din virksomhed

Hos Jens Byskov A/S i Ringkøbing har vi mange års erfaring med sikring og videoovervågning til virksomheder, det kan være alt fra butik til små værksteder. Det er ganske ubehageligt når, der er indbrud også i virksomheden. Det kan både være pc’er, personlige ejendele og virksomhedens inventar de går efter, udover andre værdigenstande og for både ansatte og ejere er det ubehageligt at møde indtil. Derfor anbefaler vi altid at sikre alle virksomheder med både alarm og videoovervågning. Dette kan videregives til politiet, som har både bevis og noget at gå ud fra i forhold til indbruddet. Overvågningskameraer er mere anvendt end nogensinde, fordi det har en præventiv effekt. Vi ser at flere og flere virksomheder samt butikker, har taget videoovervågning i brug – især udendørs ved indgangspartier og dørtelefoner.

Alarmsystem Spjald

Vi tilbyder dig rådgivning og installation af videoovervågning. Og vi står klar til at hjælpe dig, hvad end du søger en videodørtelefon, en tyverialarm kombineret med videoovervågning eller overvågning af et specifikt område.Hos Jens Byskov A/S i Ringkøbing​ kan vi hjælpe dig – kontakt os i dag på 📞 97 32 01 66.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 3 =

Find os

Fjordcentret, Vellingvej 45
6950 Ringkøbing
CVR: 31262011

Tlf.: 97 32 01 66

 
 
Parkvej 2
6971 Spjald
CVR: 36036419

Tlf.: 97 38 15 66

 
 
Sdr. Lemvej 3
6940 Lem
CVR: 31262011

Tlf.: 97 34 33 00

 

Søndervang 3
6973 Ørnhøj
CVR: 36397365

Tlf.: 97 38 60 93

 
 
Parallelvej 55
6960 Hvide Sande
CVR: 31262011

Tlf.: 21 66 23 84