97 32 01 66 post@jensbyskov.dk

   Ladestander til elbilen

   Opladning af din elbil – smart og nemt – og lige ved hånden

   El- og hybridbiler bliver fortsat mere og mere vigtige for miljøet. Hvis du har taget et klimavenligt valg og udskiftet din benzin- eller dieselbil til en elbil, sparer du miljøet for CO2 og du sparer også penge i forhold til benzin eller diesel-priser.

   Elbiler er på lang sigt mere grønne end almindelige biler, fordi en elbil udleder mindre CO2 end benzin/dieselbiler, da el samlet set er mere skånsomt for miljøet.

   Jens Byskov A/S samarbejder med firmaet Charge Amps som udvikler elegante og brugervenlige ladestandere, som er ideelle til montering mange steder:

   • HALO med fastmonteret oplader-kabel til brug for en elbil.
   • Har du to elbiler eller vil du dele ladestander med din nabo, så er modellen AURA en mulighed – den har nemlig to opladerstik og kan oplade to elbiler på samme tid.

   Har du svært ved at overskue overgangen til at vælge elbil? Har du overvejelser om, hvor du kan oplade din elbil og hvor meget det koster at oplade din elbil?

   Jens Byskov A/S hjælper dig med at svare på dine spørgsmål. Vi leverer og monterer ladestandere både til private hjem og sommerhuse, på mindre kontorer og boligforeninger.

   Kontakt os og få et samlet tilbud på levering og montering af din nye ladestander post@jensbyskov.dk og på ☎️ 97 32 01 66

    

   En eller to elbiler?

   Du skal blot tænke over dit behov for opladning – har du én eller to elbiler – eller måske flere, som skal kunne lade på samme tid?

   Som udgangspunkt kan vi ikke automatisk tilslutte din nye ladestander i de udendørs stikkontakter du har – du skal fx være helt sikker på at stikkontakten kan tåle at være i brug i flere timer. Vore uddannede og specialiserede montører hos Jens Byskov A/S tjekker det for dig og sikrer at installationen bliver helt klar til din nye elbil. Senere guider vi dig til brug af ladestanderen, så du nemt kan begynde at bruge den.

   Kontakt Jens Byskov A/S ☎️ 97 32 01 66 så finder vi en løsning der passer til dig.

   Kør grønt i elbil og spar penge

   El- og hybridbiler bliver mere og mere vigtige for miljøet og vores samfund. Elbiler er mere skånsomme for miljøet end benzin- og dieselbiler, fordi en elbil samlet set ikke udleder så meget CO2 som benzin/dieselbiler. Når du vælger at køre på strøm, er der også store besparelser at hente i forhold til at bruge benzin eller diesel.

   For nogle er der mange spørgsmål ifbm overgangen til elbil. For eksempel om, hvor man kan oplade din elbil og hvor meget en opladning koster?

   Hos Jens Byskov A/S hjælper vi dig med dine spørgsmål og vi står for levering og montering af din nye ladestation både til hjemmet, på kontoret eller i sommerhuset. Men du skal først tage stilling til behovet – har du én, to eller flere elbiler, som skal oplade på samme tid?

   Kontakt os og få et samlet tilbud på levering og montering af din nye ladestander post@jensbyskov.dk og på ☎️97 32 01 66.

   HALO Wallbox – med et opladerstik – ideel til hjemmet eller sommerhuset

   HALO er vores mindste ladestation og smart til hjemmet og sommerhuset. Med et fastmonteret kabel på 7,5 m får du mulighed for nemt at tilslutte opladeren til din elbil.

   HALO Wallbox fra Charge Amps er en strømlinet, intelligent og robust ladestander, der giver dig god kontrol over opladningen og du kan altid tjekke dit strømforbrug. Den indbyggede software giver dig mulighed for at time din ladestander, så du oplader når prisen er lav eller når elektriciteten er mest miljøvenlig.

   • En af de mindste ladestationer på markedet
   • Låsefunktion – som hindrer uvedkommende i at oplade
   • Stabil EV-opladning og tilhørende smart software
   • Kontrol opladning via Cloud løsning
   • Smart timersystem
   • Fremstillet i recyclet aluminium

    

   Læs mere om HALO

   AURA – to opladerstik – smart til virksomhed og i boligforening

   AURA er smart til offentlig brug fx på mindre virksomheder og i boligforeninger. Du kan også vælge at installere den hjemme og dele oplader med din nabo, da AURA har to udgange og kan oplade op til 22 kW på hver stik samtidig.

   Efter behov kan stikkene indstilles til fastlagt maksimal strøm, der passer til den strøm, der er tilgængelig til installationen. De to stikkontakter kan være belastningsafbalanceret og være en del af et større system med flere enheder, begge med HALO eller andre AURA ladestandere.

   AURA passer flot ind takket være det strømlinede skandinaviske design i genanvendt aluminium.

   AURA er designet til ISO 15118, som giver bilen mulighed for at dele data med opladeren. Dette er den standard, der anvendes inden for Vehicle-2-Grid-teknologi.

   • To stk. type 2-stik
   • LAN med indbygget switch og WiFi til forbindelse
   • Høj klassificering (IK 10)
   • Vejr- og temperaturbestandig
   • Bæredygtig (genanvendt aluminium)

    

   Læs mere om AURA

   Oplad elbilen på arbejde eller i boligforeningen

   I dag oplader 9 ud af 10 deres elbiler og hybridbiler hjemme eller på arbejde.

   Det er en god service, når virksomheden kan tilbyde sine medarbejdere opladning af elbil, mens de er på job.

   Afhængig af, hvor stor virksomheden er, kan I få monteret og koblet HALO eller AURA sammen i et større system men også separat. AURA har med sine to opladningsstik mulighed for opladning af to elbiler på samme tid.

   Uanset hvad behovet måtte være – så lad Jens Byskov A/S rådgive dig om den helt rigtige løsning til din virksomhed – kontakt os på ☎ 97 32 01 66

   Kontakt os

   Privatlivs- og cookiepolitik

   8 + 2 =

   Find os

   Fjordcentret, Vellingvej 45
   6950 Ringkøbing
   CVR: 31262011

   Tlf.: 97 32 01 66

    
    
   Parkvej 2
   6971 Spjald
   CVR: 36036419

   Tlf.: 97 38 15 66

    
    
   Sdr. Lemvej 3
   6940 Lem
   CVR: 31262011

   Tlf.: 97 34 33 00

    

   Søndervang 3
   6973 Ørnhøj
   CVR: 36397365

   Tlf.: 97 38 60 93

    
    
   Parallelvej 55
   6960 Hvide Sande
   CVR: 31262011

   Tlf.: 21 66 23 84