Solceller

Solceller i Vestjylland – Jens Byskov A/S giver dig professionel rådgivning, montering og reparation

Solceller er en god investering – både for pengepungen og for miljøet. Oven i købet er prisen på materialer til produktionen af solcellepaneler er faldet meget over de sidste mange år, hvilket gør slutprisen lavere. Det er medvirkende til, at solcelleanlæg er så populære.

Kontakt Jens Byskov A/S i Ringkøbing på 📞 97 32 01 66 – vi sørger som professionelle el-installatører for, at du får kompetent og uvildig rådgivning, og så giver vi altid et godt og uforpligtende tilbud på solcelleanlæg med autoriseret montage og opsætning.

Har du besluttet dig for at investere i et solcelleanlæg? Eller er du stadig i overvejelsesfasen? Når det drejer sig om solceller, så kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Solceller på tag Vestjylland

Vi er et team af erfarne og autoriserede solcellemontører, som er klar til at rykke ud fra en af vores 5 afdelinger i Vestjylland; Ringkøbing, Spjald, Lem, Ørnhøj og Hvide Sande og vi monterer solcelleanlæg både til private, erhverv, institutioner og industrivirksomheder.  Vi reparerer og vedligeholder solcelleanlæg, hvor vi både udfører service på solcellepaneler og solcelle-invertere.

 

Vælg et solcelleanlæg som grøn energiløsning

Hvis du har spørgsmål til, hvilket solcelleanlæg der passer bedst til dit hjem eller din virksomhed, så er du altid velkommen til at kontakte os – vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud. Kontakt os på 📞 97 32 01 66.

 

Solceller – prisberegner og info – professionel montage og rådgivning i hele Vestjylland

Nedenfor kan du beregne pris og finde masser af informationer om solceller.

Gem strømmen til senere med et hybrid solcelleanlæg

Hvis du vælger et solcelleanlæg med batteri, gemmes strømmen, der bliver produceret i dagtimerne til senere brug. Når solcelleanlæggets batteri er opladet, sendes den overskydende strøm videre til el-nettet.

Interesseret i hybrid solcelleanlæg med batterilagring? Så læs mere om anlæg med batteriløsninger her.

 

Fordele ved et hybrid solcelleanlæg

Et hybrid solcelleanlæg oplagrer strømmen, der ikke bliver brugt i løbet af dagen og videresender overskydende strøm videre til el-nettet.

 

Når solpanelerne genererer strøm, vil et hybrid anlæg prioritere strømmen:
  1. dit hus’ eget forbrug bliver først dækket
  2. så lades batteriet/batterierne op
  3. når batteriet er opladet, sælges overskydende strøm til el-nettet

Om aftenen/natten kan batteriet dække din husstands eget forbrug. Har du behov for mere strøm end hvad dit solcellebatteri indeholder, hentes strømmen automatisk fra el-nettet.

 

Solcellernes placering – tag eller stativer?

Mange ønsker at bruge taget til placering af solcellepanelerne. Det er dog ikke altid at dette kan lade sig gøre – kontakt Jens Byskov A/S, så hjælper vi dig med at lægge en plan for placering af dit nye solcelleanlæg fx på et stativ. Anlægget skal placeres et sted, hvor det hverken skæmmer dit hus eller generer dine naboer og hvor der opsamles mest energi fra solen.

Du kan også overveje en mere æstetisk løsning, hvor solcellerne er integreret i taget – et solcelletag – især hvis du skal bygge nyt hus eller have nyt tag.

Det er vigtigt at solcelleanlægget er placeret korrekt og ikke er i skygge i dagtimerne. Du får mest ud af dit solcelleanlæg, hvis det er monteret sydvendt med en hældning på mellem 15-60°, hvor 40° er mest optimalt.

 

Solcelleanlæggets størrelse er afgørende

Størrelsen på dit solcelleanlæg afhænger af husstandens behov for strøm – som hovedregel skal en familie på 4 personer bruge mellem 4-5 kW i døgnet, hvilket svarer til et anlæg på 30-40 m2 på et tag.

Jens Byskov A/S har base i Ringkøbing og vi kører ud til kunder i bl.a. Spjald, Lem, Ørnhøj og Hvide Sande og resten af Vestjylland. Kontakt os i dag på 97 32 01 66, så vi kan finde den løsning du har brug for.

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål, vi giver altid et godt og uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

15 + 7 =

Find os

Fjordcentret, Vellingvej 45
6950 Ringkøbing
CVR: 31262011
 
 
Parkvej 2
6971 Spjald
CVR: 36036419
 
 
Sdr. Lemvej 3
6940 Lem
CVR: 31262011

 

Søndervang 3
6973 Ørnhøj
CVR: 36397365
 
 
Parallelvej 55
6960 Hvide Sande
CVR: 31262011