Termografering i Vestjylland

Hos Jens Byskov A/S udfører vi termografering af  el-tavler for erhverv og industrivirksomheder, landbrug, offentlige institutioner og private. Jens Byskovs godkendte termografer servicerer hele Vestjylland. Vi har bl.a. faste termografikunder i    og omkring Ringkøbing, Hvidesande og Lem. 

Når termograferingen udføres af Jens Byskov får   du en godkendt termograferingsrapport, konkurrencedygtige priser og vi har et samarbejde med forsikringsselskaberne. Se mere om vores samarbejde med Gjensidige forsikring her.

Kontakt os på post@jensbyskov.dk eller ring til os på 9732 0166 og få et uforpligtende tilbud.

Jens Byskov er godkendt til el termografering af DBI, og vores termografer overholder DBI’s krav til personcertificering. Derfor er du med garanti i trygge hænder hos os.

Termografi – Få et billede af elinstallationens tilstand 

Termografering er en effektiv metode til at få et meget præcist billede af elinstallationers tilstand. Termograferingen foregår med et termografi-kamera, der måler den infrarøde stråling fra installationen – på den måde kan man synliggøre overbelastninger, løse forbindelser mm.

Ifølge forsikringsselskaberne opstår 25 % af alle brande pga. fejl og kortslutning i elinstallationer – med el-termografi har vi mulighed for at finde fejlen i tide. Det kan redde liv! Spørg dit forsikringsselskab om dine fordele ved at få termograferet dine el-tavler. 

Undgå produktionsstop med en termografisk undersøgelse

For et landbrug vil termografering for eksempel give  sikkerhed for, om malke-, korntørrings, ventilations – og markvandingsanlæg er intakte. Mens termografi i en produktionsvirksomhed kan fortælle, om el-tavlerne er på overarbejde og kan medføre alvorlige driftsstop. Og i værste tilfælde kortslutter og udvikler brand i el-tavlen.

Vi anbefaler produktionsvirksomheder termografering 1 gang om året. Vi anbefaler landbrug at få termograferet el-tavler hvert andet år. I nogle brancher (f.eks. træbranchen) er der lovkrav om termografering af el-tavler hvert år.

Vores termograf gennemgår udvalgte elinstallationer. Det er nemlig ikke kun hoved- og styretavler, der skal efterses.

Her under ses nogle af de el-komponenter, der kan have indvirkning på produktionen, hvis der sker en kortslutning, eller hvis de er ødelagte:

  • Elektriske maskiner og anlæg
  • Strømskinner
  • Elmotorer
  • Koblingsudstyr og afbrydere
  • Frekvensomformere
  • Stationer til opladning
  • Transformere
  • Termografering i forbindelse med landbrug 

Termografering i forbindelse med landbrug

Vi termograferer el-tavler hos mange landbrugskunder i hele Vestjylland – Ringkøbing, Hvidesande og Lem.
Når vi hos Jens Byskov termograferer et landbrug, sikrer vi at alle anlæg, maskiner og elinstallationer er i optimal stand.

Jens Byskov er del af TS-gruppen, og derigennem har vi et landsdækkende samarbejde med flere forsikringsselskaber, som har øget fokus på el-sikkerhed – især hos landbrug. Det koster både ejer og forsikringsselskab dyrt, hvis en landbrugsproduktion brænder ned, eller hvis driften stoppes pga. skader på el-komponenter. Se mere om vores samarbejde med Gjensidige forsikring her.

 

Forsikring, dokumentation og rapport

Generelt vil langt de fleste forsikringsselskaber, give mere attraktive vilkår for de virksomheder, der har en fast termografi serviceaftale. Og vi sørger selvfølgelig for den rette og autoriserede dokumentation.Hvis termografen opdager kritiske fejl eller skader, der kan have alvorlige konsekvenser, vil du blive informeret herom, så der kan tages affære øjeblikkeligt.
Herefter laves en skriftlig rapport, som udarbejdes efter de gældende krav, der stilles af DBI. Termografen gennemgår rapporten med dig efterfølgende.
Her kan du se, hvordan en virksomhed klassificeres af et forsikringsselskab*.

 

Lav belastning –Kontormiljøer, skoler og etageejendomme

Forsikringsselskaber* anbefaler, at der termograferes med 5 års-intervaller.

 

Mellem belastning – Almindelig industri, butikker/ detailforretninger, butikscentre, håndværks-virksomheder, idrætshaller og fritidscentre.

Forsikringsselskaber* anbefaler, at der termograferes 1 gang årligt.

 

Høj belastning – Landbrug, sværindustri, store produktionsvirksomheder, slagterier, grovvarevirksomheder og medicinalfirmaer.

Forsikringsselskaber* anbefaler, at der termograferes minimum 1 gang årligt. Jens Byskov er certificeret termograf – din garanti for kvalitetsarbejde. Alle vores termografer er certificerede efter DBI’s regler og krav.

Kontakt os på post@jensbyskov.dk eller ring til os på 9732 0166.

Der er en lang række krav der skal indfris for at blive personcertificeret og virksomhedsgodkendt til at udføre termograferingsopgaver. Du kan se mere om de lovpligtige krav på DBI hjemmesiden www.brandogsikring.dk

*Kilde: www.forsikringogpension.dk

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

5 + 9 =

Find os

Fjordcentret, Vellingvej 45
6950 Ringkøbing
CVR: 31262011

Tlf.: 97 32 01 66

 
 
Parkvej 2
6971 Spjald
CVR: 36036419

Tlf.: 97 38 15 66

 
 
Sdr. Lemvej 3
6940 Lem
CVR: 31262011

Tlf.: 97 34 33 00

 

Søndervang 3
6973 Ørnhøj
CVR: 36397365

Tlf.: 97 38 60 93

 
 
Parallelvej 55
6960 Hvide Sande
CVR: 31262011

Tlf.: 21 66 23 84