97 32 01 66 post@jensbyskov.dk

   Varmepumpe

   Varmepumpe – få et tilbud med opsætning – Ringkøbing og omegn

   Varmepumper er blevet rigtig populære. Især typerne luft til luft og luft til vand – se video nedenfor. Derfor har vi specialiseret os i montering og tilslutning af disse typer varmepumper.

    

   Varmepumpe med installation i Ringkøbing, Spjald, Lem, Hvide Sande og Ørnhøj

   Du finder autoriserede kølemontører (det kræver en specialuddannelse at montere visse typer af varmepumper) i alle vores 5 afdelinger: Ringkøbing, Spjald, Lem, Hvide Sande og Ørnhøj – og alle står klar til at rådgive, servicere og installere.

   Vi har stor erfaring med montering af varmepumper i både virksomheder, private helårsboliger og sommerhuse.

   Kontakt os i dag på post@jensbyskov.dk eller 97 32 01 66 for et uforpligtende tilbud!

   Tilbud og gode priser – du kan forvente det bedste hos os

   Prisen på en varmepumpe med installation vil altid afhænge af forskellige forhold. Eksempelvis skal vi vide:

   • Hvor stort et areal (m2/m3) pumpen skal opvarme (eller nedkøle)
   • Bygningens ruminddeling
   • Forholdene udenfor – hvorvidt vi skal trække kabler osv.
   • Forholdene indenfor
   • Dit budget
   • Dine ønsker til varmepumpens funktioner (der er mange at vælge mellem)
   • Uanset dine behov og ønsker, garanterer vi konkurrencedygtige priser, og vi fører kun de stærkeste varmepumpemærker på markedet. Eksempelvis: Panasonic, Mitsubishi, Daikin, Bosch og LG.

   Se mere om prisniveauet på luft luft og luft vand varmepumper nedenfor.

    

   Vælg den rigtige løsning med autoriseret rådgivning

   Det vil være synd og skam, hvis du ender op med en varmepumpe-løsning, som alligevel ikke passer til dine behov, eller som ikke præsterer, som du forventer. Derfor anbefaler vi på det kraftigste, at du får en snak med en af vores energikonsulenter, som er autoriserede rådgivere inden for varmepumpeløsninger.

   Vi er med hele vejen, så du får:

   • Professionel rådgivning
   • Beregning af håndværkerfradrag og/eller tilskudsmuligheder (vi kan ovenikøbet søge for dig)
   • Beregning af årligt forbrug – besparelse ift. nuværende varmekilde – og tilbagebetalingstid
   • Autoriseret installation, montering og tilkobling
   • Service (vi skræddersyr en serviceaftale, hvis du ønsker det)
   • Hvilken varmepumpe-type egner sig bedst til dine behov?

   Der er ingen tvivl om, at de mest populære pumper er luft til luft og luft til vand. Der er selvfølgelig også jordvarmepumper, som vi også installerer, men her fokuserer vi på de 2 mest udbredte i virksomheder, parcelhuse og sommerhuse.

   Luft luft varmepumpe

   Luft til luft varmepumpen er den mest solgte i Danmark. Det skyldes bl.a. at det er den billigste pumpe-type på markedet. Prisen ligger som oftest et sted mellem 7 og 15.000 for private boliger, og lidt højere når det drejer sig om mellem og store virksomheder og produktionsmiljøer. Den gennemsnitlige tilbagebetalingstid ligger på ca. 2-3 år.

   Den endelige pris afhænger eksempelvis af størrelse (i forhold til antal m2 der skal opvarmes), ønsker til funktioner og vores installationsmuligheder.

   Det tager ganske kort tid for vores montører at installere og montere en luft til luft varmepumpe – oftest drejer det sig kun om et par timer.

   Skal pumpen opvarme mange rum over et stort areal, kan den enten være et supplement til den eksisterende opvarmningskilde, eller du kan overveje 2 pumper.

    

   Hvor monteres luft luft varmepumpen?

   Som hovedregel monterer vi udedelen minimum 15 centimeter fra jordniveau, og omkring 10 centimeter væk fra ydermuren. Indedelen installeres for det meste i det største rum i bygningen (stuen – hvis det er en privatbolig). På den måde får du den bedste varmefordeling til de tilstødende værelser.

   Vores montører placerer altid indedelen over niveauet for udedelen, men du har stadigvæk rigtig gode indretningsmuligheder (nogle producenter laver faktisk radiatorlignende gulvmodeller – så er det sådan en type du er på jagt efter, så tag en snak med vores energikonsulent).

    

    

   Luft vand varmepumpe

   En luft til vand varmepumpe skal kobles til det eksisterende radiatorsystem (evt. gulvvarme hvis du har det). Pumpen kører nemlig det opvarmede vand rundt i systemet, helt ligesom du er vant til. Det betyder bl.a. at denne type pumpe sagtens kan opvarme en bolig uden nogen former for supplerende opvarmningskilder.

   Prisen er også derefter, for det kræver mere af både pumpen og installationen. Prislejet ligger fra ca. 100.000 kr., men igen er det selvfølgelig helt afhængigt af forholdene.

   I videoen fortæller vores Kølemontør hvordan installationen kan foregå med en luft til vand varmepumpe:

   Hvorfor vælge en varmepumpe?

   Varmepumper er en af de mest energieffektive opvarmningskilder, der findes i dag. Det skyldes bl.a., at de bruger den naturlige energi fra luften udenfor eller via jordens energi og varme (jordvarmeanlæg).

    

   Økonomi – tilbagebetalingstid

   Du får et minimalt varmeforbrug, og alt afhængigt af hvilken opvarmningsform du har nu, så kan du spare helt op til 75% på din varmeregning.En luft til luft varmepumpe i en standard størrelse og med standard montering er som hovedregel tjent hjem på nogle få år (vi har eksempler på kunder, der har fået investeringen hjem på under 2 år). Og så fungerer en pumpe i helt op til 30 år – så der er rigtig store besparelser at hente.

    

   Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller hvis du har spørgsmål

   Det er ganske gratis at få et tilbud, og vores energikonsulenter står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Vi kan komme ud til dig og vurdere forholdene, så vi finder den mest optimale pumpeløsning. Uanset hvad du bestemmer dig for, så er det helt uforpligtende at tage kontakt.

   Kontakt os på post@jensbyskov.dk eller 97 32 01 66.

   Vi servicerer hele Vestjylland, og har afdelinger i Ringkøbing, Hvide Sande, Spjald, Lem og Ørnhøj – vi glæder os til at høre fra dig.

   Kontakt os

   Privatlivs- og cookiepolitik

   Find os

   Fjordcentret, Vellingvej 45
   6950 Ringkøbing
   CVR: 31262011

   Tlf.: 97 32 01 66

    
    
   Parkvej 2
   6971 Spjald
   CVR: 36036419

   Tlf.: 97 38 15 66

    
    
   Sdr. Lemvej 3
   6940 Lem
   CVR: 31262011

   Tlf.: 97 34 33 00

    

   Søndervang 3
   6973 Ørnhøj
   CVR: 36397365

   Tlf.: 97 38 60 93

    
    
   Parallelvej 55
   6960 Hvide Sande
   CVR: 31262011

   Tlf.: 21 66 23 84