Varmepumper Ringkøbing

Invester i en varmepumpe

Er du på udkig efter en prisbillig energiløsning til din private bolig, sommerhuset eller i virksomheden eller overvejer du at udskifte dit gamle olie- eller pillefyr, så giver det rigtig god mening at investere i en varmepumpe. Varmepumper er blevet rigtig populære at anvende som energikilde. Dels er varmepumper billige og driftssikre, dels kræver de ikke vedligehold som et olie- eller pillefyr.

Det er især luft til luft og luft til vand-varmepumper, der sælges mest af i Danmark. Hos Jens Byskov A/S i Vestjylland har vi specialiseret os i montering og tilslutning af disse typer varmepumper og vi har afdelinger i Ringkøbing, Hvide Sande, Spjald, Lem og Ørnhøj.

Vi hjælper dig med rådgivning og levering af din nye varmepumpe. Kontakt os på ☎️ 97 32 01 66 så vi kan finde den helt rigtige varmepumpe til dit behov.

Installation af varmepumpe

Se hvorfor du bør overveje en varmepumpe til dit projekt

I denne video kan du se en af de kunder, vi har installeret en varmepumpe hos og få at vide hvorfor det giver god mening at investere i en varmepumpe.

Vælg den rigtige løsning med autoriseret rådgivning

Undgå at ende med en varmepumpe-løsning, som ikke passer til dine behov eller ikke præsterer, som du forventer. Vi anbefaler, at du kontakter en af vores energikonsulenter, som er autoriserede rådgivere inden for varmepumpeløsninger.

 
Energikonsulenten er med hele vejen, så du får:
 • Professionel rådgivning om valg af varmepumpe
 • Beregning af årligt forbrug – besparelse ift. nuværende varmekilde – og tilbagebetalingstid
 • Autoriseret installation, montering og tilkobling
 • Lovpligtig serviceaftale (vi skræddersyr en serviceaftale, hvis du ønsker det)
 • Beregning af håndværkerfradrag og/eller tilskudsmuligheder (vi kan eventuelt søge tilskuddet for dig)

Der er ingen tvivl om, at de mest populære varmepumper er luft til luft og luft til vand. Vi installerer selvfølgelig også jordvarmepumper, men her fokuserer vi på luft til luft og luft til vand varmepumper i virksomheder, parcelhuse og sommerhuse.

Fordele ved varmepumpe

Hvorfor vælge en varmepumpe?

Hvis du vælger at investere i en varmepumpe, er det naturligt at du først overvejer, hvorfor det er en god ide at installere en.

Varmepumper er en af de mest energieffektive opvarmningskilder, der findes i dag. Det skyldes bl.a., at de bruger den naturlige energi fra luften udenfor eller via jordens energi og varme (jordvarmeanlæg).

 

Økonomi – tilbagebetalingstid

Du får et minimalt varmeforbrug, og alt afhængigt af hvilken opvarmningsform du har nu, så kan du spare helt op til 75% på din varmeregning.

En luft til luft varmepumpe i en standard størrelse og med standard montering er som hovedregel tjent hjem på nogle få år (vi har eksempler på kunder, der har fået investeringen hjem på under 2 år). Og så fungerer en pumpe i helt op til 30 år – så der er rigtig store besparelser at hente.

spar penge

Billig opvarmning

Dit varmeforbrug er billigere med en varmepumpe end ved opvarmning med olie- eller pillefyr.

Miljøvenlig varmepumpe

Investering i grøn energi

Varmepumper bruger mindre CO2 end mange andre varmeløsninger.

temperatur

Kan både opvarme og afkøle

En luft til luft varmepumpe giver dig en behagelig temperatur indendørs.

Bedre indeklima

Bedre indeklima

En luft til luft varmepumpe indeholder filtre som renser luften.

Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumpen er den mest solgte i Danmark, nok fordi den er den billigste varmepumpe-type på markedet. Prisen ligger som oftest et sted mellem 7 og 15.000 for private boliger, og lidt højere når det drejer sig om mellem og store virksomheder og produktionsmiljøer. Den gennemsnitlige tilbagebetalingstid ligger på ca. 2-3 år. Oveni skal lægges monteringsprisen.

Den endelige pris afhænger eksempelvis af størrelse (i forhold til antal m2 der skal opvarmes), ønsker til funktioner og vores installationsmuligheder.

Det tager ganske kort tid for vores montører at installere og montere en luft til luft varmepumpe – oftest drejer det sig kun om et par timer.
Skal pumpen opvarme mange rum over et stort areal, kan den enten være et supplement til den eksisterende opvarmningskilde, eller du kan overveje 2 pumper.

Kontakt Jens Byskov A/S og få et uforpligtende tilbud på en varmepumpe med montering på ☎️ 97 32 01 66 – vi ser frem til at hjælpe dig.

luft til luft varmepumpe

Hvor monteres luft til luft varmepumpen?

En luft til luft varmepumpe har en udedel og en indedel, der skal monteres. Som regel monteres udedelen minimum 15 centimeter fra jordniveau, og omkring 10 centimeter væk fra ydermuren. Indedelen installeres for det meste i det største rum i bygningen (ofte stuen – hvis det er en privatbolig). På den måde får du den bedste varmefordeling til de tilstødende værelser.

Vores montører placerer altid indedelen over niveauet for udedelen, men du har stadigvæk rigtig gode indretningsmuligheder (nogle producenter laver faktisk radiatorlignende gulvmodeller – så er det sådan en type du er på jagt efter, så tag en snak med vores energikonsulent).

Luft vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe kobles til det eksisterende radiatorsystem (evt. gulvvarme hvis du har det). Pumpen kører nemlig det opvarmede vand rundt i systemet, helt ligesom du er vant til. Det betyder bl.a. at denne type pumpe sagtens kan opvarme en bolig uden nogen former for supplerende opvarmningskilder.

Prisen er også derefter, for det kræver mere af både pumpen og installationen. Prislejet ligger fra ca. 100.000 kr., men igen er det selvfølgelig helt afhængigt af forholdene.

luft til vand varmepumpe

Tilbud og gode priser – du kan forvente det bedste hos os

Prisen på en varmepumpe med installation vil altid afhænge af forskellige forhold:

 • Hvor stort et areal (m2/m3) pumpen skal opvarme (eller nedkøle)
 • Bygningens ruminddeling
 • Forholdene udenfor
 • Forholdene indenfor
 • Dit budget
 • Dine ønsker til varmepumpens funktioner (der er mange at vælge mellem)
 • Uanset dine behov og ønsker, garanterer vi konkurrencedygtige priser, og vi fører kun de stærkeste varmepumpemærker på markedet: Panasonic, Mitsubishi, Daikin, Bosch og LG.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud eller hvis du har spørgsmål

Det er ganske gratis at få et tilbud, og vores energikonsulenter står klar til at svare på alle dine spørgsmål. Vi kan komme ud til dig og vurdere forholdene, så vi finder den mest optimale varmepumpeløsning. Uanset hvad du bestemmer dig for, så er det helt uforpligtende at tage kontakt.

Kontakt os på post@jensbyskov.dk eller 97 32 01 66.

Vi servicerer hele Vestjylland, og har afdelinger i Ringkøbing, Hvide Sande, Spjald, Lem og Ørnhøj – vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

11 + 13 =

Find os

Fjordcentret, Vellingvej 45
6950 Ringkøbing
CVR: 31262011

Tlf.: 97 32 01 66

 
 
Parkvej 2
6971 Spjald
CVR: 36036419

Tlf.: 97 38 15 66

 
 
Sdr. Lemvej 3
6940 Lem
CVR: 31262011

Tlf.: 97 34 33 00

 

Søndervang 3
6973 Ørnhøj
CVR: 36397365

Tlf.: 97 38 60 93

 
 
Parallelvej 55
6960 Hvide Sande
CVR: 31262011

Tlf.: 21 66 23 84