Alarm til dit feriehus 🏖️

I gennemsnit står feriehuse tomme i 289 dage* om året

Vi forhandler bl.a.

abus
jablotron
prosec
crow

Din lokale ekspert 👨‍🔧

Vi er din lokale elektriker og el-installatør firma med ekspertise inden for alarmer og sikkerhed i Ringkøbing, Spjald, Højmark, Ørnhøj og Hvide Sande. Når du bruger os som din fortrukne partner til at øge trygheden i din feriebolig eller sommerhus sørger vi for at du får kompetent rådgivning af veluddannede installatører, som tager dine behov i betragtning.

Med udgangspunkt i dit feriehus og dit budget, finder vi frem til den bedste og mest trygge løsning for dig, din familie og dine værdier. Tag fat i os på 📞 97 32 01 66 eller ✉️ post@jensbyskov.dk, og vi vender tilbage så hurtigst muligt. Vi ser frem til at hjælpe dig med at værne om dine værdier.

Uforpligtende tilbud

Gratis samtale

Vi tager gerne et uforpligtende møde med dig og giver et tilbud som du enten kan takke ja til eller bruge til at indhente andre tilbud.

Gennemgang af feriebolig

Fra A til Z

Vi gennemgår hele din feriebolig, både inde og ude. Vi foretager 360 graders gennemgang, så vi ikke overser et svagt punkt.

Raadgivning om alarm til feriehus med Jens Byskov
Videoovervaagning af feriehus med Jens Byskov

Videoovervågning 📼

Med videoovervågning i dit feriehus har du mulighed for at se, optage og overvåge både omgivelserne på din grund, men også hvad der sker i boligen. Nu til dags er det muligt med få trin at få øjeblikkelig livefeed direkte på din computer, smartphone eller tablet, så du kan få vished i momentet, hvis der skulle ske noget. Videoovervågning er ikke 100% forebyggende mod indbrud, men det kan give dig øget sikkerhed og tryghed at vide at du altid vil få besked eller kan tjekke tilstanden. For fuld effekt mod indbrud bør det kombineres med andre forebyggende tiltag.

Nogle videokameraer til overvågning kan sågar automatisk reagere ved detektion af bevægelse og vil i disse tilfælde sende dig en notifikation gennem SMS, mail eller in-app. Det er muligt at tilkoble en vagtcentral til systemet. Vi rådfører dig i alle aspekter og du kan høre meget mere på 📞 97 32 01 66 eller ✉️ post@jensbyskov.dk.

Videoovervågning af feriebolig Jens Byskov

Hvis uheldet er ude..

Videoovervågning kan ikke forhindre indbrud, men kan være afgørende i opklaringen, hvis det skulle ske.

Sikkert feriehus

..I see you

En af fordelene ved at vælge overvågning gennem os er, at vi kender til de mest gængse smuthuller og blinde vinkler.

Skalsikring 🛡️

Skalsikring er magnetsensorer monteret i dit feriehus’ døre, vinduer og andre åbninger, som registrerer åbning/lukning, og skalsikring er også bevægelsessensorer som registrerer bevægelser indendørs i udsatte arealer, hvor en indbrudstyv kunne finde på at fremmane sig uvelkommen adgang.

I almindelige boliger har man det som regel slået til om natten uden bevægelsessensorer, så man stadig kan færdes, hvis man f.eks. skal ud på badeværelset, men således at døre og vinduer stadig er slået til og du trygt kan sove videre.

I rum man ikke befinder sig i om natten kan man derfor stadig have bevægelsessensorer slået til. Det kan man justere og konfigurere som man ønsker gennem app ved at slå delelementer helt eller delvis fra eller ved at opsætte forskellige scenarier til forskellige situationer.

Vi anbefaler at det hele er slået til, mens man ikke befinder sig i feriehuset. Tag fat i os på 📞 97 32 01 66 eller ✉️ post@jensbyskov.dk og få skalsikring til dit sommerhus eller anden feriebolig.

Døgndrift

24/7, 365

Skalsikring sikrer dit feriehus alle tidspunkter i døgnet, hele året rundt, hvis du ønsker det.

Styring af alarmsystem Jens Byskov

Fuld kontrol

Du kan tilpasse og styre alle områder i dit feriehus, hvilke rum og områder er alarm slået til eller fra.

Skalsikring af sommerhus med Jens Byskov
Brand- og vandsikring af sommerhus af Jens Byskov

Brand- og vandsikring 🔥💧

Med sikring i tilfælde af brande og vandskader kan det hjælpe dig for store økonomiske konsekvenser, hvis uheldet er ude. I tilfældet med røgalarmer, kan det redde liv ved at vække dig og din familie skulle der ske røgudvikling og kan dermed give jer tid, så I kan nå at flygte inden branden udvikler sig.

Du bliver hurtigere opmærksom på situationen og kan hurtigere få fat i brandvæsnet, som kan få slukket branden og begrænse skaderne.

Med vandsikring installeres detektorer som opdager vandlækager, det kan være sig lækager i eksempelvis vaskemaskine, opvaskemaskine, rør under håndvaske eller vandhanen drypper.

Gennem app får du øjeblikkelig besked, hvis systemet detekterer en lækage, så du hurtigt kan reagere. Det er muligt at udvide systemet med f.eks. vandlåse, så du kan holde øje med forbrug, se status på vandalarmer og du med øjeblikkelig virkning på afstand kan lukke for vandet i dit feriehus inden en dråbe fører til oversvømmelse.

Få brand- og eller vandsikring ved at kontakte os på 📞 97 32 01 66, ✉️ post@jensbyskov.dk eller udfylde vores kontaktformular her nederst på siden.

Hurtig besked alarm

Kom så, hurtigere

Alarmerne giver dig besked med det samme i tilfælde af røgudvikling, brand og oversvømmelse får du mulighed for at reagere meget hurtigere.

Red liv

Værn om livet

En røgalarm vækker dig og din familie med en høj tonelyd og kan afværge potentielle fatale konsekvenser.

Altid lige ved hånden 🤚

De fleste af os har i dag vores smart devices lige ved hånden næsten hele tiden. Derfor er det også oplagt at vi ikke bare kan få beskeder om ændringer i alarmen, men også kan styre, overvåge, få overblik og ændre indstillinger gennem selvsamme devices.

Du kan styre alle elementer af din alarm, dvs. alle ovennævnte og beskrevet alarmenheder, hvor som helst i verden på ethvert givent tidspunkt. Det er nemt, enkelt og ganske smart.

Styr alarmen til dit sommerhus gennem en app

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

6 + 7 =

Find os

Fjordcentret, Vellingvej 45
6950 Ringkøbing
CVR: 31262011

Tlf.: 97 32 01 66

 
 
Parkvej 2
6971 Spjald
CVR: 36036419

Tlf.: 97 38 15 66

 
 
Sdr. Lemvej 3
6940 Lem
CVR: 31262011

Tlf.: 97 34 33 00

 

Søndervang 3
6973 Ørnhøj
CVR: 36397365

Tlf.: 97 38 60 93

 
 
Parallelvej 55
6960 Hvide Sande
CVR: 31262011

Tlf.: 21 66 23 84