Hvidevarer og hvidevareservice Ringkøbing og Hvide Sande

Professionel hvidevareservice i Ringkøbing og Hvide Sande

I vores store 400 m2 store butik på Vellingvej 45 i Ringkøbing, finder du det største udvalg af hårde hvidevarer, der findes i Ringkøbing, Hvide Sande og omegn. Kontakt os på ☎️ 97 32 01 66 eller butik@jensbyskov.dk

Vores erfaring og kendskab til markedet og lokalområdet i Ringkøbing og Hvide Sande betyder, at vi kan indhente de bedste hvidevarer til meget fordelagtige priser. Kontakt os i dag på ☎️ 97 32 01 66 så vi kan finde den helt rigtige løsning på hvidevarer i Ringkøbing og Hvide Sande til dig. Vi leverer alle de kendte mærker til konkurrencedygtige priser og har samarbejde med: Voss, Electrolux, AEG, Zanussi, Gorenje, Bosch, Siemens, Thermex, Asko Vøllund og mange andre. Skulle du have andre ønsker, kan vi skaffe det.

Vi kan også tilbyde dig vedligeholdelse af dine hårde hvidevarer til særdeles gode priser. Derfor betragter vi os selv som eksperter og en solid samarbejdspartner inden for hårde hvidevarer i Ringkøbing og Hvide Sande.

Hvidevarer ringkøbing Hvide Sande

Hvidevareservice for erhverv og private i Ringkøbing og Hvide Sande

Vi står for installation, service og reparation på alle typer hårde hvidevarer i Ringkøbing og Hvide Sande, det gælder både på vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, ovn og komfur. Vores professionelle elektriker kører ud fra vores fysiske butik og lager i Ringkøbing og Hvide Sande.

 

Installation og reparation af hårde hvidevarer – uanset hvor de er købt

Her hos Jens Byskov, din lokale elektriker i Ringkøbing og Hvide Sande hjælper vi med montage eller reparation af alle typer og modeller af hvidevarer, og det er uanset, hvor de er købt, kontakt os i dag på ☎️ 97 32 01 66, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dig.

 

Autoriserede el-installatører er din garanti for den bedste kvalitet og service

Vores veluddannede installatører og montører følger og overholder alle lovkrav på området, og vi sørger for, at alle medarbejdere opdaterer kompetencer og kunnen med løbende efteruddannelse og kurser.

 

Montering og reparation af køkken-hvidevarer

Vi har mange års erfaring med montage og installation af hvidevarer i køkkener – eksempelvis:

  • Opvaskemaskine (også integreret opvaskemaskine)
  • Ovn (også integreret/indbygget ovn)
  • Komfur
  • Køleskab / Kølefryseskab
  • Emhætte
  • Induktionskogeplader
  • Kogesektion/Kogeø (glaskeramisk mv.)

Installation og opsætning af vaskemaskine / tørretumbler i Ringkøbing og Hvide Sande 

Hvor er det bedst at placere vaskemaskine og tørretumbler? Er du usikker, så kan vi vejlede. De mest optimale afløbsmuligheder er for det meste at finde i køkken, badeværelse, bryggers eller kælder, men det kan vores montør hurtigt hjælpe med at vurdere. Når vi er blevet enige om den bedste placering, så sørger vi for installation – så du hurtigt og nemt kan være opkoblet.

 

Bortskaffelse af gamle hvidevarer i Ringkøbing og Hvide Sande 

Hvis vi på forhånd aftaler, at vi fjerner dine gamle hvidevarer efter nyinstallation, så er det intet problem, og så slipper du for besværet. VI kører fra vores afdelinger i Ringkøbing, Spjald, Højmark, Ørnhøj og Hvide Sande.

Hvidevareservice Ringkøbing - Hvide Sande

Kontakt os og hør mere om vores hvidevareservice i Ringkøbing og Hvide Sande 

Du er velkommen til at kontakte os☎️ 97 32 01 66 eller post@jensbyskov.dk og høre mere om vores service og dine muligheder igennem et samarbejde med os. Igennem en god kommunikation sikrer vi, at det er en fornøjelse at samarbejde med os og igennem råd og vejledning sikrer vi, at du tager dine beslutninger på det rette grundlag.

Med fokus på områderne Ringkøbing, Spjald, Højmark, Ørnhøj og Hvide Sande varetager vi opgaver i hele Vestjylland til kundernes glæde og tilfredshed. Vi ser frem til at høre fra dig også og levere et stykke arbejde, som vi kan være stolte af.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

13 + 2 =

Find os

Fjordcentret, Vellingvej 45
6950 Ringkøbing
CVR: 31262011

Tlf.: 97 32 01 66

 
 
Parkvej 2
6971 Spjald
CVR: 36036419

Tlf.: 97 38 15 66

 
 
Sdr. Lemvej 3
6940 Lem
CVR: 31262011

Tlf.: 97 34 33 00

 

Søndervang 3
6973 Ørnhøj
CVR: 36397365

Tlf.: 97 38 60 93

 
 
Parallelvej 55
6960 Hvide Sande
CVR: 31262011

Tlf.: 21 66 23 84