SKOV Servicepartner

Vi er autoriseret Servicepartner for SKOV

Vi udfører ventilationsservice for landbrugssektoren

SKOV producerer ventilationsløsninger til fjerkræ- og grisestalde. Ud over at have indtaget verdens landbrugsmarked, lægger SKOV produkt og navn til ca. 90% af alle de ventilationsanlæg, som du finder i Danmarks grisestalde.

 

Servicepartner og landbrugselektriker i hele Midt- og Vestjylland

Vi (Jens Byskov, Højmark El og Hennings Sørensen El) er nu autoriseret Servicepartner for SKOV, og fremadrettet udfører vi service og reparation på SKOV’s ventilationsanlæg og –løsninger for de Midt- og Vestjyske svinelandbrug.

I forvejen findes SKOV’s servicepartnere på Sjælland, Fyn og i Nordjylland, og nu er vi, som en samlet enhed, udvalgt til at dække hele Midt- og Vestjylland. Vi kører ud fra Ringkøbing, Spjald, Højmark og Ørnhøj.

Landbrugselektriker

Skal vi være din SKOV Servicepartner og landbrugselektriker?

Autoriseret Servicepartner

For at blive autoriseret Servicepartner for SKOV har 4 af vores medarbejdere bestået en specialdesignet uddannelse hos SKOV. Her blev de individuelle ventilationsanlæg gennemgået nøje i forhold til reparationsmuligheder og serviceløsninger.

 

Hurtig udrykning og døgnvagt ved produktionsstop – 24/7

Et af de vigtigste parametre for SKOV, er uden tvivl at der hurtigt kommer autoriserede installatører ud, hvis et anlæg er årsag til drifts- og produktionsstop. Vi (Jens Byskov, Henning Sørensen El og Højmark El) er alle klar til at rykke ud hele døgnet – selv i weekenden.

 

Lagerførende med SKOVs reservedele – gør-det-selv

Nogle landbrug har interne elektrikere til at servicere egne ventilationssystemer, og så kan vejen være besværlig og lang, hvis man akut skal bruge en reservedel. Nu er det muligt at hente reservedele til SKOV’s staldventilationsanlæg i Ringkøbing. Du finder et bredt udvalg af SKOV’s reservedele på vores fælles lager.

 

Flere service- og reparationsopgaver til landbrugselektrikerne

Uddannelse og erfaring med reparation og service på større og komplicerede maskiner og ventilationsanlæg, kan give flere opgaver af samme art. Som Servicepartner og landbrugselektriker for en så stor virksomhed som SKOV, ser vi frem til at modtage flere opgaver for de jyske landbrug.

SKOV: Ventilation er en essentiel del af en landbrugsproduktion

Et ventilationsanlæg er en meget vigtig del af en besætnings produktivitet, fordi klimaet i stalde er fundamentalt for dyrenes vækst og trivsel. SKOV producerer ventilationssystemer, der sikrer de allerbedste klimabetingelser til alle former for landbrugsproduktions- og staldbygninger.

Kontakt din SKOV Servicepartner og landbrugselektriker

Når du kontakter Spjald (9732 0166), så skal du have fat på elektriker Karsten Hansen eller Tommy Kjelgaard.

Er det en servicepartner fra Højmark (9734 3300) eller Ringkøbing (9732 0166), der er nærmest, så er det elektriker Peder Agger eller Claus Tvistholm, der står til rådighed.

Samlet har vi en kundekreds, der går fra Holstebro (Nord) til Herning (Øst) og Tarm (Syd) og mod vest udgør Vesterhavet vores arbejdsgrænse. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

2 + 7 =

Find os

Fjordcentret, Vellingvej 45
6950 Ringkøbing
CVR: 31262011

Tlf.: 97 32 01 66

 
 
Parkvej 2
6971 Spjald
CVR: 36036419

Tlf.: 97 38 15 66

 
 
Sdr. Lemvej 3
6940 Lem
CVR: 31262011

Tlf.: 97 34 33 00

 

Søndervang 3
6973 Ørnhøj
CVR: 36397365

Tlf.: 97 38 60 93

 
 
Parallelvej 55
6960 Hvide Sande
CVR: 31262011

Tlf.: 21 66 23 84