Ren og sund luft

– fordi det gør en forskel

 

Ren og sund luft i boligen

Et sundt indeklima gør en verden til forskel for hjemmelivet, og der har aldrig været mere fokus på bakterier end netop nu. En luftrenser kan derfor gøre en stor forskel i et hjem, hvor der f.eks. bos børn, ældre, folk med astma eller allergier osv. Daikin luftrensere minimerer ikke kun symptomerne på astma og allergi ved at fjerne støvpartikler og pollen fra luften, men den holder dig også sund og rask ved at bortfiltrere luftbårne bakterier og vira.

Vil du høre meget mere om Daikins luftrensere, og hvordan vi hos Jens Byskov kan hjælpe dig? Kontakt os på ☎ 97 32 01 66. Vores elektrikere kører fra Ringkøbing, Spjald, Højmark, Ørnhøj og Hvide Sande samt rundt i det meste af Vestjylland.

 

 

Daikins luftrensere hjælper dig til et bedre indeklima

Dårlig luftkvalitet er ikke kun et problem udenfor. Det er også et problem indendørs. Luften i vores hjem kan indeholde forurenende stoffer fra kæledyr, blomster, spray og ovne. Det kan Daikins luftrensere hjælpe dig med.

 

Hos Jens Byskov A/S hjælper vi dig med at finde Daikins luftrenser, som passer til lige præcis dit behov. Så kontakt os på ☎ 97 32 01 66, eller skriv til os på post@jensbyskov.dk.
Vi har afdelinger i Ringkøbing, Spjald, Højmark, Ørnhøj og Hvide Sande og står for både rådgivning, levering og montering af din Daikin Luftrenser.

 

Eksempler på luftforurening i din bolig:

 • Lufte – Husholdningsdampe og madlavning
 • Pollen og allergener
 • Formaldehyd – tæpper, måtter og gulvmateriale
 • Bakterier
 • Bencen og VOC’er – rengøringsmidler og stearinlys

 

 

 

 

Dine fordele ved et Daikin Luftrenser med streamer-teknologi:

 • Ren luft takket være aktiv plasmaudledning og flash streamer-teknologi.
 • Højtydende HEPA-filter opfanger fine støvpartikler
 • Kraftig sug og stille drift
 • Nyt smukt og kompakt design

 

 

En Daikin luftrenser nedbryder skadelige stoffer i 3 trin:

 1. Daikins luftrenser har et kraftigt sug, som suger luft ind via 3 store åbninger.
 2. Støv og andre skadelige stoffer bliver let og effektivt opfanget med et elektrostatisk HEPA-filter.
 3.  Daikin anvender streamer-teknologien som nedbryder skadelige stoffer, lugt og bakterier på filteret ved hjælp af oxidering
 •  

Hvorfor skal du vælge en Daikin luftrenser?

Daikin har i mere end 80 år været teknologisk førende inden for energibesparende løsninger til klimaregulering. Virksomhedens produkter er verden over kendt for deres blanding af den ypperste teknologi, brugervenlighed og banebrydende miljøhensyn.

Flere og flere sætter nu helbredsproblemer i forbindelse med kvaliteten af den luft, vi indånder. Et stadigt større antal med allergi og astma rapporteres. Ifølge EFA*, har over 80 millioner mennesker i hele Europa en eller anden form for allergisk lidelse og der kommer flere og flere til.

Nutidens boliger og bygninger er bedre isolerede end nogensinde før, men det betyder, at der sker begrænset udskiftning af udendørs luft med den, der er indendørs. Den luft, vi indånder indendørs, kan derfor være mere forurenet end luften udenfor. Der er desuden almindeligt, at vi tilbringer op til 90% af vores tid inden døre.

Få ren og sund luft i din bolig med en
Daikin luftrenser

Kontakt os

Privatlivs- og cookiepolitik

9 + 4 =

Find os

Fjordcentret, Vellingvej 45
6950 Ringkøbing
CVR: 31262011

Tlf.: 97 32 01 66

 
 
Parkvej 2
6971 Spjald
CVR: 36036419

Tlf.: 97 38 15 66

 
 
Sdr. Lemvej 3
6940 Lem
CVR: 31262011

Tlf.: 97 34 33 00

 

Søndervang 3
6973 Ørnhøj
CVR: 36397365

Tlf.: 97 38 60 93

 
 
Parallelvej 55
6960 Hvide Sande
CVR: 31262011

Tlf.: 21 66 23 84